Om oss

En av Sveriges största mäklarbyråer

Skandiamäklarna har sedan starten 1980 vuxit till en av Sveriges största och mest välkända mäklare. Sedan 1992 arbetar företagsgruppen på franchisebasis. Kontoret i Motala utgör en av de drygt 110 mäklarbyråer runtom i landet som tillhör företaget. Våra lokaler ligger centralt placerade i hjärtat av staden. De mäklare som arbetar hos oss har en vision om att hjälpa våra kunder att göra bra bostadsaffärer. Vi förmedlar både privatbostäder som kommersiella fastigheter. Med andra ord kan du såväl hitta villor och lägenheter som affärslokaler i vårt utbud.

En framgångsrik process för säljare och köpare

Skandiamäklarna har en framgångsrik process där vi följer kunden från bostadsvärdering till kontraktsskrivning. Vi använder oss av den senaste digitala tekniken vid köp och försäljning. Du som har tänkt köpa en bostad kan ta del av vår bevakningsservice där vi kontaktar dig när objekt som passar dina önskemål läggs upp till försäljning. När du funderar på att sälja ett objekt kan våra mäklare förse dig med ett uppskattat informationsmaterial som förklarar steg för steg hur en bostadsförsäljning går till.

Vi ser till att bostaden presenteras på rätt sätt

När du anlitar oss kan du ta del av homestyling och digitala arkitekttjänster. Vi gör i ordning ett högkvalitativt prospekt med information som köparen eftersöker. Vårt kontor samarbetar även med försäkringsbolag för att kunna erbjuda så bra villkor som möjligt.

Vi jobbar med kvalitet i fokus såväl vid en försäljning som när vi hjälper dig som ska köpa en bostad.