Sälja bostad

När du skall sälja bostad, oberoende av om det är en villa, bostadsrätt eller fritidshus kan vi på Mäklare Motala hjälpa dig. Vi strävar efter att vara en mäklare utöver det vanliga för att du skall få ett så bra försäljningspris som möjligt och det innebär bland annat att vi är noga med att ta hand om alla delar av en försäljningsprocess med noggrannhet. Vi tror på ett engagerat bemötande och använder vår breda kunskap i varje uppdrag vi tar oss an.

Som era mäklare tar vi hand om allt

Att anlita oss som era mäklare innebär att vi tar hand om allt. Till att börja med gör vi en kostnadsfri värdering av fastigheten i fråga och därefter planerar vi såväl marknadsföring som visningar. När vi tar hand om att sälja bostadsrätt, villa eller fritidshus är vi noga med att utforma ett tydligt och lockande prospekt som är tilltalande för köpare. När det är dags för visningar är det vi som tar hand om dem och finns tillgängliga för att svara på frågor såväl om bostaden som om föreningen. Vi erbjuder vår expertis till ett bra mäklararvode i Motala.

Vi hjälper er att sälja bostad i Motala

Utöver ett bra mäklararvode i Motala erbjuder vi er som säljare vår expertis och kunskap på många olika sätt.

  • Vi kan våra områden och vet hur vi lockar potentiella köpare
  • Varje steg i en försäljningsprocess är lika viktigt för oss, från värdering till kontraktsskrivning
  • Vi finns till under hela processen och kan svara på de frågor ni har

Vi håller ett lågt mäklararvode

Att sälja bostad i Motala är en av de saker våra mäklare kan som handen i handsken. Med den erfarenhet vi har är det lätt för er att känna er trygga med att överlåta affären till oss. Även om ni fortfarande funderar på om ni skall sälja eller inte är ni välkomna att be oss om en bostadsvärdering. Det kostar aldrig någonting att göra en sådan med vår hjälp och den ger er ett nys om vad er bostad är värd ifall ni väljer att sälja. Vi baserar värderingen bland annat på tidigare kvadratmeterpris i området och det allmänna skicket.